Lista produselor producatorului Homplex

Homplex este un producător român de soluții moderne destinate îmbunătățirii confortului și siguranței clădirilor pentru clienții din mediul rezidențial sau industrial. Datorită orientării spre inovație, soluțiile dezvoltate în tot acest timp au la bază grija pentru consumator, noile tendințe ale pieței (precum tehnologia IoT – Internet Of Things), creativitate și calitate.


Homplex a fost prima companie din România care a produs soluții radio fără fir compuse din detectoare de gaz metan și centralizatoare radio. De asemenea, compania a adus pe piața locală primul termostat cu afișaj în limba română (DG908) și începând cu 2021,  firida de protecție a contoarelor de gaz din polimer, fabricată în totalitate la nivel local.


În acest moment, Homplex este cel mai mare distribuitor al produselor AGRU în România oferind o gamă vastă de fitinguri și soluții pentru infrastructura de gaz și apă. Complementar, portofoliul Homplex include soluții variate pentru proiecte de succes – atât rezidențial, cât și industrial - precum regulatoare de gaz, electrovalve, flanșe, robineți, hidranți, etc., dar și inovații proprii Homplex, precum firida din polimer HFP606025 (disponibilă inclusiv echipată complet,  în cele mai diverse configurații). 


Pe lângă inovație, seriozitatea, orientarea spre client, flexibilitatea și comunicarea transparentă sunt lucrurile de care ținem cont în relațiile cu partenerii și colaboratorii noștri. În cadrul Homplex, se acordă o atenție deosebită proceselor de  automatizare a celor mai importante etape, iar factori precum livrarea rapidă și fără incidente a tuturor produselor, asigurarea consultanței de specialitate prin intermediul unei echipe de profesioniști, colectarea periodică a feedback-ului și oferirea suportului permanent ne definesc ca partener de încredere. Încă din 2014, Homplex a fost pionier în România prin introducerea primului call center dedicat pentru produsele sale.


De-a lungul timpului, Homplex a fost alături de angajați și societate, a adoptat noi modalități de protejare a mediului înconjurător și a fost atent la nevoile comunității. În cadrul companiei au fost dezvoltate soluții smart pentru sortarea selectivă a deșeurilor, s-a redus consumul de hârtie prin transferarea documentelor pe suport electronic, ne-am implicat în campaniile umanitare din comunitatea locală și am promovat un mediu de lucru sănătos pentru angajați.


Îți mulțumim pentru interesul acordat companiei Homplex, iar dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la misiunea, valorile sau soluțiile dezvoltate de noi, te rugăm să ne contactezi, iar un consultant îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.


Mai mult