• Care este termenul de returnare al produselor ?
Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014. 
Conform legislatiei in vigoare, returnea produselr este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

  • Care este costul unui retur?

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor fie prin intermediul unei firme de curierat, fie prin intermediul Postei Romane la adresa: Str. B-dul. Oltenia nr.10, Bl.160A, Apt.2, Mun. Craiova, Judet Dolj.
Mentionam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumnevoastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea

 

  • Care este procedura de returnare a produselor?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fie deteriorat. Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul de retur. Dupa completarea formularului va rugam sa expediati coletul catre sediul nostru, nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor si pana la data expedierii produselor catre sediul nostru. In scurt timp de la receptionarea coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

 

  • Conditii de retur:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
In ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
Ambalajul produsului trebuie sa fie intact sa nu fie rupt sau degradat sau sa prezinte urme de desfacere necorespunzatoare
Sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
Fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.
Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.
 
 
 
  • Cum mi se returneaza contravaloarea produselor?

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).